Despre noi

MAGAZINUL ON-LINE ZIPPLER.RO

Zippler.ro

Zippler.Ro este un magazin online nou si atragator, ce ofera o gama diversificata de articole vestimentare la preturi accesibile. Stim cat de important este sa arati bine, prin urmare, este esential ca preturile noastre sa fie accesibile pentru toata lumea deoarece "noi credem ca moda este un drept si nu un lux!"

Fiecare zi este o prezentare de moda si lumea este podiumul tau, de aceea zi de zi ne propunem sa iti oferim o paleta larga de articole vestimentare, din care tu vei gasi cu siguranta hainele care sa te puna in valoare si care sa iti defineasca stilul. Consultati cu incredere cataloagele noastre care va ofera imbracaminte pentru toate gusturile, varstele, dimensiunile si mai ales pentru toate buzunarele.

Zippler.ro - magazin online ce se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Site-ul nostru poate fi solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa isi mareasca garderoba sau vor sa faca un cadou cuiva si s-au saturat de magazinele care vand la preturi exagerate.

Acest site a fost creat dintr-o mare pasiune pentru haine de buna calitate, oferind tot ceea ce are nevoie o persoana speciala, autentica, puternica si dornica de nou. Inca de la deschidere magazinul nostru a indraznit o interpretare proprie si originala a ceea ce inseamna sa cumperi haine de calitate la preturi exceptionale. Zippler.ro crede in puterea imaginatiei si incurajeaza combinatiile inedite de culori si modele, potrivite pentru orice ocazie. Colectiile Zippler vor fi expuse si schimbate periodic in functie de moda si anotimp, la fel vor fi actualizate lunar cu articole noi.

CONTACT:

Telefon:
0725.381.383 , 0761.405.500 

[de Luni pana Vineri intre orele 12.00-18.00]

Ce ne propunem?

Ne propunem sa fim profesionisti si sa iti respectam statutul de client in stil occidental.
Ne dorim sa iti oferim preturi mici tot timpul, sa te facem sa revii pe Zippler.ro si sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit.