Livrarea se face prin:

Serviciile de curierat rapid:  G L S - Curierat Rapid

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24  si 48 de ore, in functie de optiunea de livrare aleasa. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dumneavoastra, verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. Zippler isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

  • 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 9.999 RON cu livrare prin G L S - Curierat Rapid.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Zippler isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Zippler care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Zippler fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Zippler de la acest client.