Tipuri de rochii by zippler.ro
Postat la: 29 noiembrie 2019, de : zippler.ro

Fiecare dintre noi stie ca o rochie sau o fusta este singurul obiect vestiemtar care ne exprima feministatea, senzualitatea si eleganta, atunci cand dorim sa captam atentia celor din jur. Pentru a purta corect o fusta sau o rochie este nevoie de cateva cunostinte minime pentru a le putea potrivi pe forma corpului nostru.

Zippler.ro vine in ajutorul vostru si va face cunostinta cu tipurile de rochii si forma corpului pe care ele se potrivesc, si anume:

  • Rochie cu croiala princess. Este genul de rochie care vine mulata pe corp in zona bustului, iar in zona coapselor pica closh (genul de rochie baby doll). Genul acesta de rochii se potrivesc pentru o silueta “para” si anume: mica in umeri si lata in bazin pentru a acoperi soldurile proeminente.
  • Rochie cu croiala cambrata. Este genul de rochie care este mulata pe intreg corpul si care se potriveste pe silueta de tip “clepsidra” (umerii si bazinul sunt direct proportinali si cu talia subtire). Este genul de rochie care se potriveste perfect cu talia de “viespe”.
  • Rochie cu croiala dreapta. Este rochia care se potriveste siluetei de tip dreptunghi (soldurile,umerii si talia au aceeasi dimensiune). Puteti alege rochii care au pense in jurul taliei pentru a “masca” talia de tip dreptunghi.
  • Rochie cu croiala in X. Este genul de rochie care este mulata in partea de sus si in partea de jos iar talia este evidentiata prin pense. Genul acesta de rochii se potrivesc pentru silueta clepsidra.
  • Rochie cu croiala trapez. Este genul de rochie care uneste liniile corpului intr-un trapez. Genul acesta de rochii, sunt recomandate a fi purtate pentru silueta para sau dreptunghi cand bustul si soldurile nu este proeminete (in cazul siluetei dreptunghi), sau cand soldurile sunt mai proeminente (in cazul siluetei para).

Zippler.ro vine in ajutorul tau si iti ofera o gama variata de: sacouri, blugi, rochii, rochii de ocazie, topuri, tricouri, bluze, jachete, cardigane, camasi, colanti si fuste la preturi speciale.

#rochii #pantaloni #bluze #geci #jackete #colanti #cardigane #rochie #pantalon #bluza #geaca #jacketa #cardigan #zippler

Comentarii