Tendinte culori primavara/vara 2017
Postat la: 29 ianuarie 2017, de : zippler.ro

Institutul Pantone Color a realizat lista cu top 10 culori ce urmeaza sa conduca pe tot parcursul sezonului cald.

In primavara/vara ce urmeaza a fi, vom avea parte de toate culorile naturii actualizate pe articole de imbracaminte, aducand un mix de relaxare si vitalitate. Aici sunt primele 10 culori:

1-Albastrul Niagara: O culoare ce ne relaxeaza ochii, prima in top 10, considerata predominanta pentru primavara anului 2017. Este o nuanta asemanatoare denimului clasic, nuanta ce reda dorinta de relaxare si liniste.

2-Galben-solar: daca in sezonul trecut l-am avut vedeta pe galbenul mustar, iata ca acum va fi galbenul-solar, nuanta ce confera vitalitate si bucurie, amintind de zile de zile vesele si insorite.

3-Rosu-portocaliu: denumita si „Flame”, un amestec intre rosu si portocaliu, este o culoare vesela ce ne incanta privirea, stralucitoare si plina de viata.

4-Albastru Lapis: daca in zilele insorite de de primavara bleumarinul clasic nu este ceea ce vrei, albastrul Lapis va fi ceea ce cauti mai mult ca sigur. Este o nuanta intensa ce ne inspira putere si incredere.

5-Albastru Paradise: aceasta nuanta ne duce cu gandul la mare, la ocean, la peisajele tropicale fiind un albastru deschis cu tonuri de verde.

6-Roz Pale: Numit si rozul inocentei, rozul Pale este o nuanta inocenta si subtila, cu o stralucire aparte.

7-Verde crud: In continuare pe lista tendintelor de culoare, este si verdele crud, numit “Greenery”, insemnand verdeata, este un amestec de galben si verde, simbolizand inceputul primaverii, cand natura reinve.

8-Pink Yarrow: Aceasta nuanta este foarte indrazneata si bogata, festiva si tropicala, avand toate trasaturile pentru a atrage privirile asupara ta cand  o porti.

9-Verde Kale: Aceasta nuanta este perfecta pentru orice articol vestimentar, aduce o nota racoritoare si impune nevoia de a explora si reinventa.

10-Hazelnut(Aluna): Aceasta nuanta este probabil una dintre cele mai versatile de pe  lista de culori din sezonul primavara 2017, are un ton mai deschis decat alunele naturale, fiind foarte calda, pala si blanda cu un aer elegant. De retinut, aceasta nuanta se poate purta pe tot parcursul anului.

 

Dat fiind,acesta este topul culorilor in tendinte pentru primavara/vara 2017, dar sa nu uitam, ca pe langa aceste nuante, putem purta fara nici o retinere si alb, gri metalic, mov, alb si negru.

Comentarii