Cum sa te imbraci in trend chiar daca e iarna…
Postat la: 18 februarie 2020, de : zippler.ro

Iarna, ne pune in dificultate din mai multe puncte de vedere. Pe langa vremea friguroasa si conditiile meteo vitrege, mai apare si conditionarea noastra vestimentara intrucat nu putem purta ceea ce ne place daca materialele sunt usoare si vaporoase.

Nu este o tragedie daca nu puteti purta un outfit format doar din haine vaporoase, le puteti combina cu haine mai goase si veti arata extrem de bine.

Zippler.ro a ales pentru voi cateva tinute din materiale si texturi ce se combina cu usurinta in sezonul rece:

Iarna nu este chiar cel mai rau anotimp pentru ca ne da posibilitatea sa combinam cele mai pretentioase materiale cu materiale ceva mai comune, iar produsul final sa fie…wow.

Zippler.ro vine cu oferte la  o gama variata de: sacouri, blugi, rochii, rochii de ocazie, topuri, tricouri, bluze, jachete, cardigane, camasi, colanti si fuste la preturi speciale.

#rochii #pantaloni #bluze #geci #jackete #colanti #cardigane #rochie #pantalon #bluza #geaca #jacketa #cardigan #zippler

Comentarii
haine, rochii, rochie, rochii seara, rochie de seara, rochii ocazie, rochie de ocazie, rochii elegante, rochie eleganta, rochii lungi, rochie lunga, rochie versatila, rochii versatile, pantaloni, blugi, salopete, geci, haine ieftine, reduceri, promotii, rochii de seara preturi, rochii de ocazie preturi