…continuam cu lista stilurilor vestimentare oferita de zippler.ro
Postat la: 22 noiembrie 2019, de : zippler.ro

…continuam cu lista stilurilor vestimentare oferita de zippler.ro:

 

  • Stilul baroc: este stilul impunator, opulent si sobru. Dress code baroc style: rochii din catifea, fuste lungi din broderii in relief, topuri stil corset, haine de blana, bijuterii voluminoase si sobre.

 

  • Stilul roman: format din piese vestimentare cu piele, saten, matase. Dress code roman style: rochii lungi din saten, topuri in genul corsetelor din piele, rochii din matase, camasi din catifea, tricouri inchise la culoare, colanti din piele, jachete de piele.

 

  • Stilul glamy: reprezentat de orice obiect vestimentar sau accesoriu cu sclipici, paiete, confectionate din materiale metalice sau neon. Dress code glamy style: rochii din paiete, fuste neon, camasi sau tricouri in culori metalice, jeansi cu paiete, jachete

 

  • Stilul rock: are la baza pielea, cataramele, tintele si capsele. Dress code rock style: rochii din piele, jachete din piele, blugi rupti si decolorati, fuste cu capse, jachetele cu tinte, jeansi skinny de piele, bocanci sau platforme.

 

  • Stilul simplu/clasic: reprezentat prin croiala simpla si precisa, in culori nud, fara imprimeuri sau paiete. Dress code classic stile: rochii mulate, jeansi fara buzunare, sacouri cu croiala precisa, jeansi skinny, curele subtiri.

Dintr-o lista atat de vasta, cu siguranta va veti regasi intr-un stil vestiementar si va veti completa garderoba cu orice articol vestimentar va lipseste. Zippler.ro va vine in intampinare cu piese vestimentare precum: jeansi, rochii, camasi, cardigane, jachete, bluze si tricouri la preturi imbatabile.

Comentarii